Protecția datelor cu caracter personal

 Protecția datelor cu caracter personal

     

Punerea la dispoziție a datelor personale, este optiunea expresa a clientului și el poate întotdeauna primi informațiI, privind folosirea și prelucrarea datelor sale personale, precum și să solicite ca profilul său de date personale să fie șters, fiind necesar în acest scop să trimită o cerere în scris la clients@remix.ro

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Remix RO LTD, operator de date personale are obligaţia de a prelucra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai sus, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

SOCIETATEA utilizează serviciile unui terț (RTB House) pentru publicitatea direcționată personalizată, pentru care compania colectează și transmite date despre comportamentul consumatorului atunci când vizitează acest site. Fiecare utilizator are dreptul de a renunța la publicitatea personalizată prin intermediul RTB House, urmărind acest link: http://rtbhouse.com/privacy.php.

SOCIETATEA nu furnizează date cu caracter personal a utilizatorilor către persoane terțe, cu excepția celor menționate mai sus în mod scris și anume cazurile prevăzute de lege, fiind luate toate măsurile necesare pentru protecția acestora.

Solicităm datele personale mai sus menţionate pentru înregistrare, crearea contului, livrarea produselor, emiterea si transmiterea facturii, transmiterea de informatii privind livrarea, produsele aflate pe stoc si ofertele speciale de care puteti beneficia. Dacă refuzaţi să completaţi datele Dvs care sunt obligatorii pentru a va inregistra si comanda nu veti putea plasa comenzi pe această pagină de internet deoarece nu vom avea date pentru livrare si facturare.

Remix RO LTD doreşte să vă reamintească angajamentul său cu privire la respectarea riguroasă a încrederii pe care i-o acordaţi şi a obligaţiilor ce îi revin cu privire la protecţia datelor Dvs. conform legilor nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi a legii nr. 506 din 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Conform legii nr. 677/2001, Dvs. aveţi următoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la intervenţie asupra datelor (art. 14), dreptul la opoziţie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a vă adresa justiţiei (art. 18). Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestor date prin transmiterea unui e-mail la adresa clients@remix.ro. De asemenea, pentru exercitarea în mod gratuit a acestor drepturi vă puteţi adresa si cu o cerere scrisă, datată şi semnată, către : REMIX RO LTD, la adresa de corespondenta str. Stefan L. Costov Nr. 3, 1407, Sofia,  Bulgaria.

Prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu conditiile de utilizare a acestui site si cu faptul ca datele dvs vor fi prelucrate de Remix RoLTD in scopurile declarate mai sus.

Prin acceptarea prezentelor conditii va exprimati consimtamantul pentru a  beneficia prin e-mail şi de ofertele partenerilor noştri.

SOCIETATEA nu pastreaza si nu stocheaza datele cu caracter bancar decurgand din efectuarea platilor on-line sau prin system PayPal.

POLITICA COOKIES

( „Politica Cookies“)

Ce sunt cookie-urile?

REMIX.RO Cookie-urile sunt fragmente de text plasate în computerul dumneavoastra de către site-urile pe care le vizitați. Această tehnologie de stocare automată a datelor este foarte răspândită și se foloseste pentru a colecta informații precum tipul de browser și sistemul de operare, pagina sursă, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul REMIX.RO etc, cu scopul de a ințelege cum folosesc vizitatorii această pagină de web. "Cookies" ne ajută să adaptăm conținutul website-ului în funcție de nevoile dumneavoastră.

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?

REMIX.RO folosește următoarele trei tipuri de Cookie-uri:

COOKIE-URILE NECESARE

Acestea sunt Cookie-urile strict necesare pentru operarea unui site web. Fără aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect. Cookie-urile date permit utilizatorilor să acceseze profilurile lor pe site-ul nostru sau pentru a procesa comenzile sale. Acestea sunt stocate pentru o perioadă nelimitată de timp de la browserul de pe dispozitivul Dvs. pentru a vă ajuta atunci când  utilizați site-ul nostru.

COOKIE-URILE FUNCȚIONALE

Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail si parola furnizate la inregistrare in timpul unei vizite anterioare pe acest site. Cookie-urile pot aminti, de asemenea, elemente pe care le-ati plasat anterior in cosul de cumparaturi atuni cand ati vizitat un Magazin Online Nestlé. Prin umare, utilizarea Cookie-urilor functionale ne permite sa va oferim continut adaptat intereselor dumneavoastra, nemaifiind necesara o noua inregistrare sau sa introduceti din nou anumite informatii in formularele de inregistrare atunci cand va intoarceti pe acest website. Pe unele site-uri web, Cookie-urile permit sa stocati retete preferate, activitati, puncte sau scoruri ridicate. Putem folosi, de asemenea, Cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activitati al utilizatorilor minori.

COOKIE-URILE BUSINESS

Acest tip de cookie-uri le folosim pentru a analiza performanța site-ului nostru și modul în care utilizatorii noștri îl utilizează. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul oferit și rapid să identificăm și să eliminăm diverse probleme. De exemplu, putem folosi cookie-uri pentru a înțelege care produse sunt de cel mai mare interes pentru consumatori. De asemenea, putem folosi cookie-uri pentru a vă arăta produsele sau serviciile care credem că merita atenția Dvs. Ca și cookie-urile de afaceri funcționale, cookie-urile business de asemenea sunt temporare.

Cine mai are acces la cookie-uri folosite de site-ul nostru?

La fel ca multe companii, vom folosi Google Analytics, pentru a monitoriza traficul pe site-urile noastre. De asemenea, atunci când se utilizează butoanele de rețele sociale (de exemplu, Facebook) rețea socială care a creat acest buton va salva această acțiune. Putem folosi cookie-uri terțe părți pentru a ne ajuta pentru a efectua activitatea, de a explora piața, pentru a monitoriza starea comenzilor și pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ul nostru.

Folosind site-ul REMIX.RO utilizatorul este de acord ca noi să folosim și să memorăm cookie-uri pe dispozitivul său și ulterior să le oferim persoanelor terțe, pentru a putea oferi acces la site-ul și serviciile electronice, pe care acesta le oferă pentru urmărirea  datelor de vânzări și de prezență pe site.

În orice moment vă puteți retrage consimțământul de a stoca cookie-uri și le puteți șterge. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a opri stocarea de cookies, pentru acest scop utilizatorii pot face setările necesare în browser-ul său. Dacă un utilizator înregistrat decide să  oprească stocarea de cookie-uri, el poate să nu aibă acces sau nu va putea beneficia maxim de funcționalitățile complete de pe REMIX.RO.

Condițiile generale sau actualizat. Utilizând remix.ro sunteți de acord.

x